Nova publicació digital amb l’obra de Sebastià Badia

El 28 de novembre, al Museu Thermalia de Caldes de Montbui i en el marc dels actes de l’Any Badia que commemoren el centenari del seu naixement, s’ha presentat la nova publicació digital que recull l’obra de l’artista.

Presentació de l'App de l'obra de Sebastià Badia al Museu Thermalia de Caldes de Montbui

Presentació de l’App de l’obra de Sebastià Badia al Museu Thermalia de Caldes de Montbui

Amb aquesta publicació digital, basada en el llibre Sebastià Badia i Cerdà que l’Ajuntament de Caldes de Montbui i el Museu Thermalia van publicar l’any 2009, es pretén divulgar l’obra de l’artista entre el públic més jove i el de fora de Caldes, aprofitant les possibilitats de difusió i l’atractiu de la interactivitat que ofereixen les publicacions digitals.

Sebastià Badia i Cerdà va ser deixeble de Manolo Hugué i ha comptat amb el reconeixement i l’admiració de la comunitat artística catalana. L’aplicació recull i cataloga l’obra de l’artista amb l’objectiu de trobar una font comuna i fidedigna sobre la seva trajectòria artística. Algunes de les peculiaritats que ofereix l’aplicació és la possibilitat de veure algunes de les escultures de l’autor amb fotografies en 360 graus, enllaços a vídeos o la Ruta Sebastià Badia de Caldes.

L’aplicació està disponible de manera gratuïta per a iPads i tauletes amb sistema Android a:

Descarrega’t l’App per iPad

Descarrega’t l’App per tauletes Android

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s