Els astres s’han alineat… Celebrem-ho!

Diuen que a casa del ferrer el ganivet és de fusta, i nosaltres, com a bons refranyers, en vam seguir l’exemple. O almenys en els nostres inicis… L’any 1999 teníem una d’aquelles webs que sempre diem al client que no s’han de tenir mai: una imatge estàtica del logo i a sota la sentència “en construcció”. Un procés de construcció que es va allargar més del previst. La intenció de fer la web hi era, però per temps i sobretot per dificultats tecnològiques (estem parlant de fa més de 15 anys) no la vam arribar a publicar…

El 2010, acompanyant una nova estratègia d’empresa, vam estrenar nova marca i nova imatge: AT comunicació, i amb aquest canvi d’imatge també va arribar una pàgina web. Aquest cop si!
Era una pàgina web força visual i programada amb un sistema que ens permetia actualitzar-la amb facilitat, però, un cop més, les actualitzacions no arribaven, i la web quedava massa estàtica i avorrida…

Vam tontejar amb el sistema Parallax, però no va acabar de funcionar. Tot havia evolucionat, i les xarxes socials van esclatar amb força en tots els àmbits, arribant al sector professional amb canals com el Twitter o el Linkedin.

Era el moment. No podíem esperar més. Calia incorporar una persona experta que ens ajudés a materialitzar el projecte online i que proposés estratègies de comunicació, i per això vam prendre la decisió encertada de contractar una Community Manager.

I vet aquí que a l’abril del 2013 ens va caure a les mans el currículum d’una periodista, amb molta experiència en el camp de la comunicació i especialitzada en xarxes socials.

Perdó?  Estaria disposada una persona amb la seva experiència i coneixements a col·laborar amb nosaltres i donar-nos un cop de mà amb la nostra creuada particular?
Nosaltres teníem clar el que volíem i ja sabeu que no ens espanten els nous reptes, sobretot si són importants. Així que vam parlar amb ella…

I els astres es van alinear. I va resultar que aquesta persona tan talentosa era, sobretot, persona. Una gran persona. Era la Montse P. Creus.

De seguida es va implicar amb la feina. Ens va aportar aquell punt crític que tant t’ajuda quan estàs treballant en un projecte. Ens va aportar aquella pocavergonya que a vegades ens manca. Ens va obligar a deixar-nos anar. Vam començar a treballar plegats i a generar continguts per la nova web. I vam anar més enllà. El març de 2013 vam engegar un blog paral·lel a la nostra web en el que anem publicant articles variats i vam activar la nostra presència a les xarxes. Van arribar els articles dels Pantones de moda, de les curiositats d’Internet, de les tapes de l’Àlex, els articles d’autobombo que tant ens recomana, els que parlen de les publicacions digitals, en Charlie, les exposicions al Born CC, la solidaritat amb el Banc dels Aliments, la impressió en 3D, el Terry Pratchett, el dia de la creativitat, el de la publicitat, les tipografies, els barbuts, el Bowie, i una llarga llista d’articles.

Aquest gener els astres s’han tornat a alinear, i la Montse ha estat escollida nova directora de Ràdio Sabadell. Enhorabona!

ATcomunicacio_MontsePCreus_RadioSabadell

Som conscients que la nova tasca que li han encomanat a Ràdio Sabadell li requerirà dedicació absoluta i que no podrem gaudir de la seva presència punyent, però celebrem que hagi tornat al món de la ràdio i de les comunicacions que tant l’apassiona i, a més, per la porta gran! Estem segurs però que trobarà alguna estona per fer-la petar amb nosaltres.

Però ull! Això no vol dir que ara abandonarem el blog i les xarxes socials! Al contrari!
Com que sabem que la Montse, xafardera de mena, ens espiarà i que continuarà apretant-nos, nosaltres us continuarem ATabalant amb entrades al blog i piulades vàries. Així que, prepareu-vos que seguim!

Creieu que és casualitat que la Montse hagi tornat a aquella Ràdio en la qual va començar fa més de 30 anys? Nosaltres no creiem en les casualitats. Nosaltres creiem en la feina ben feta.

Montse! Hallo! Se t’ha girat més feina!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s