Les tapes de l’Àlex arriben a Rac1

Ja hem comentat alguna vegada que portem l’art del disseny a la sang i, en el nostre temps lliure, cadascun dels companys d’AT Comunicació ens dediquem a fer córrer la imaginació per desenvolupar els nostres projectes personals, el talent artístic que tots portem a dins. I per què parlem d’això? S’entendrà millor si us expliquem que avui, les tapes de l’Àlex han sortit a Rac1.

En Jordi, per exemple, s’ha muntat una impressora 3D a casa i es dedica a imprimir tota mena de figuretes i, fins i tot, objectes decoratius. En Pep porta la càmera de fotos com si fos una extensió de les seves mans i, li agrada tant o més encara, utilitzar les fotos com a base de creacions de disseny gràfic francament imaginatives. En Lluís, ànima d’artista rocker, és d’aquells dibuixants de vella escola capaç de crear una obra d’art si el deixes una estona davant d’un foli en blanc i un llàpis a la mà.

I l’Àlex? Per a ell, el disseny gràfic i, sobretot el lettering més que un hobby és gairebé una obsessió  que va més enllà d’omplir estones de lleure. Des de fa un parell d’anys, té el costum diari de fer un dibuix o text en la tapa del cafè que es pren per esmorzar. El que va començar com una petita distracció s’ha convertit en tot un projecte personal: una col·lecció infinita de tapes decorades.

ATcomunicacio_CAPÇALERA_Alex_TWITTER

ATcomunicacio_CAPÇALERA_Alex_Behance

La constància ha fet que ja tingui guardades més de 500 tapes dissenyades. Ara, a més, ha començat a fer un dibuix diari en les estovalles de paper a l’hora de dinar i també en fa col·lecció. A més, l’Àlex és un membre molt actiu del món social digital. Amb comptes a les xarxes socials més conegudes, on se’l coneix com a @Lionbillar, fa córrer la seva obra i, mica a mica ha anat aconseguint una quantitat considerable de seguidors, entre els quals, en Quim Morales, director del programa, La Segona Hora de Rac 1. El periodista i locutor de ràdio va reconèixer l’obra de l’Àlex convertint-se en un dels seus seguidors, a través dels seus comptes a Twitter i Instagram.

ATcomunicacio_CAPÇALERA_Alex_Instagram

ATcomunicacio_CAPÇALERA_Alex_Facebook

La cosa ha anat més enllà. El nostre artista tipogràfic ha participat al programa de ràdio, obsequiant tot l’equip amb 8 tapes de cafè dissenyades i personalitzades per a cadascun dels components de La Segona Hora. L’Àlex ha tingut ocasió de presentar-los el seu projecte artístic.

Acostuma a passar que, quan l’art i la comunicació s’uneixen, la popularitat treu el nas i s’acaba instal·lant en la vida de l’artista. Serà així en aquest cas? És aviat per dir res, però ens sentim molt orgullosos de compartir amb vosaltres el gran talent artístic de l’Àlex i la constància amb la que va obrint-se camí en el món del disseny gràfic. De moment, ja el tenim etiquetat a les xarxes socials del programa de ràdio de més audiència a Catalunya (en la franja horària del migdia).

Si us ha agradat l’article, feu un comentari i compartiu-lo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s