#tuhipintesmolt

Ens costa molt recordar un moment, en la història recent, tan farcit d’esdeveniments, anècdotes, ficades de pota i successos inspiradors pel disseny gràfic. Les últimes setmanes han estat un autèntic tresor per a la gent que, d’una manera o altra, ens dediquem al món de la comunicació.

És cert que les campanyes electorals sempre aporten frases dites a destemps o fora de to, anècdotes en mítings,…”moments virals” que ràpidament corren per la xarxa amb gran èxit d’audiència. Però el moment històric que vivim a Catalunya i la passió que ha desfermat la cita electoral del 27S és, sense por a equivocar-nos, “la mare de totes les batalles dialèctiques”. Deixant de banda la política, això, per als dissenyadors gràfics és com trobar una veta d’or i diamants en la gran mina de la nostra imaginació.

Tal i com explicàvem en un altre post, a AT Comunicació ens agrada participar en iniciatives artístiques diverses. Per exemple, a través del Col·lectiu Atabalats  vam confegir uns quants cartells per a la campanya #QuedesConvidArt, organitzada per fer córrer, a través de twitter, crides a la participació a la Via Lliure de la Diada.

Ara, s’ha posat en marxa una proposta semblant, en aquest cas, de cara als comicis del 27 de setembre. Una vegada més, Òmnium Cultural ens hi ha convidat i, no només estem encantats de participar-hi, si no que “ens vessa el material”! És tanta la inspiració que ens aporten les últimes declaracions de Rajoy, amb el ja famós “y la europea…?”,  les prediccions catastrofistes fetes des de Madrid, o tots els atacs i contraatacts en el debat sobre el futur de Catalunya, que no donem l’abast.

Aquesta vegada, l’etiqueta escollida per compartir el material a twitter és #tuhipintesmolt.  En aquest post en teniu algun exemple. Anirem penjant les propostes gràfiques al nostre compte dels Atabalats @estematabalats.

I a vosaltres, què us inspira per deixar anar l’artista que porteu dins?

Deixeu el vostre comentari i, si voleu, compartiu aquest article a les vostres xarxes socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s