Oli per a tothom!

La Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona rep 600 litres d’oli donats per AT Comunicació 

Un dels principis d’AT Comunicació del qual n’estem més satisfets i convençuts, és el nostre compromís social. Som conscients que posem un petit gra de sorra, molt petit, en una platja immensa plena de dificultats i d’injustícies, però ens agrada pensar, com deia aquell, que els petits gestos són poderosos. Per això, un any més, hem destinat el pressupost que dedicàvem a regals d’empresa per Nadal, a fer una donació a la Fundació Banc dels Aliments. Aquesta és una entitat que, des del nostre punt de vista, fa una feina bestial d’ajuda a qui més ho necessita. Per això, a més de l’aportació anual, també col·laborem amb gestos com el vídeo que vàrem publicar fa unes setmanes.

Aquesta és una pràctica que vàrem encetar amb la crisi econòmica. De fet, els nostres clients, lluny d’enfadar-se per no rebre el detall nadalenc ens han felicitat per la iniciativa. Ho hauríem fet igualment, però agraïm molt aquest gest. Tampoc eren grans regals; lògicament estaven relacionats amb la feina que fem en, entre d’altres qüestions, el disseny d’imatge corporativa. Sempre regalàvem vi i xocolata, tot dissenyant l’embolcall amb el nostre criteri de disseny gràfic, sempre original.

donacio_oli_Bancdelsaliments_ATComunicacio 1

Fins ara, ens limitàvem a donar directament els diners a la Fundació. Però, enguany hem anat una mica més enllà. Ens van comentar que l’estoc d’oli era una mica baix i vam posar fil a l’agulla. Com que també defensem el comerç de proximitat i els anomenats productes quilòmetre zero, vam anar a Reus a comprar l’oli a la cooperativa Unió Corporació Alimentària.

El resultat, l’entrega de més de 600 litres d’oli català donats al Banc dels Aliments. I amenacem: l’any que ve, potser hi tornarem.

3 pensaments sobre “Oli per a tothom!

  1. Retroenllaç: Oli per a tothom! « Atzucac

  2. Retroenllaç: Temps de vacança | atcomunicacio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s