Tots som Charlie

La pàgina principal a la web de Charlie Hebdo avui és un enorme llençol negre on només es llegeix “Je suis Charlie”. Aquesta llegendària publicació humorística francesa està intentant refer-se de la tragèdia després de la mort de 12 professionals i una dotzena més de ferits com a conseqüència d’un atemptat terrorista.

Tothom recorda quan els extremistes de l’islam van condemnar aquesta revista per haver pubicat una vinyeta humorística sobre Mahoma. La llibertat d’expressió hauria de ser un dret inherent a l’ésser humà i inqüestionable. Avui, més que mai, tots els qui defensem les llibertats en general i respectem la vida pel damunt de tot, ens afegim al crit: tots som Charlie.

nous_sommes_tous_charlie_atcomunicació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s