Això no és una felicitació nadalenca

Una de les coses que ens agrada molt de fer en la transició d’un any cap al següent, és la felicitació per a tots els nostres clients i amics. La nostra “postal” té poc a veure amb avets, estels o pessebres. Nosaltres intentem unir algunes de les nostres vocacions més importants: el disseny, la comunicació i la solidaritat, el pensar en els altres i mirar de donar un cop de mà utilitzant les eines que més dominem. De fet, col·laborem habitualment amb el Banc dels Aliments i el nostre missatge de desig per a l’any nou té força a veure amb l’acció d’ajuda que desplega aquesta entitat.vídeotext_ATComunicació_Bancdelsaliments_imatge

En aquesta ocasió, hem decidit elaborar un vídeo-text que té sentit diferent si es llegeix de dalt a baix o a l’inrevés. Ens ha semblat una manera simpàtica de fer èmfasi en algunes de les contradiccions del nostre sistema social. Quan tothom apel·la a l’esperit nadalenc, és interessant revisar actituts i comportaments. No us desvetllarem aquí el contingut perquè volem que el mireu.Lluís Soler_gravació_vídeo_ATComunicació

Per aquest projecte, ens ha donat un cop de mà l’actor, Lluís Soler . La seva veu contundent és la que acompanya la lectura del vídeo-text. Li vàrem explicar la idea i de seguida va dir que si. No va tardar gaire a fer la seva feina. Els bons actors es posen en el paper de seguida. Vàrem anar a l’estudi d’ Intricate Productions, que també han col·laborat desinteressadament i, en poca estona, ja teníem l’audio perfecte pel nostre vídeo-felicitació. En Lluís Soler és un professional amb l’agenda a vessar. I per això li agraïm que hagi fet el gest altruista d’acceptar de participar en el nostre projecte.

En Lluís ens va explicar que ara està concentrat en els assajos de Fedra al teatre Romea de Barcelona. En aquesta obra, intepreta el paper de Teseu, rei d’Atenes, sota la direcció d’en Sergi Belbel. “M’agrada treballar amb en Sergi perquè t’explica les coses molt clares i ens entenem de seguida”, comenta en Lluís Soler. Vist i no vist. Un cop va enllestir la gravació per AT Comunicació, l’actor va tocar el dos cap a Barcelona.

Elaborar un vídeo amb text i veu sembla senzill però requereix d’hores de feina, paciència i perícia en l’us dels programes informàtics si voleu que el resultat sigui professional. El més complicat és quadrar exactament el moviment del text amb la gravació de veu. Un cop enllestit, toca revisar-ho tot tantes vegades com calgui fins la plena satisfacció amb el producte final. Esperem que us agradi.

Us desitgem un 2015 ple d’esperança, projectes nous, somnis fets realitat, seny, molta empatia i assertivitat.

Pep, Lluís, Àlex, Jordi i Montse

 

 

Un pensament sobre “Això no és una felicitació nadalenca

  1. Retroenllaç: Temps de vacança | atcomunicacio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s