Estem ATabalats!

Tempus fugit deien els romans. Aquesta expressió que ha perdurat al llarg del temps, és ara una llosa que tots portem al damunt. Quantes vegades hem sentit algú comentant que el dia hauria de tenir més de 24 hores per poder enllestir tot el que hem de fer? Ara, a més, el món 2.0 ens ha situat en una mena de remolí amb allaus d’informació i milers de possibilitats de fer coses noves, activitats diverses la majoria de les quals, són interessants, criden l’atenció i ens ve de gust de provar. Tenim inquietuds, aficions, capacitat creativa i moltes ganes de participar, opinar, proposar,… Però, d’on treiem el temps per fer-ho tot?

Estem Atabalats!

Un grup de gent relacionada amb AT Comunicació, professionals de la cosa creativa en disseny, fotografia, comunicació, etc , gent que tenim la sort de treballar en el que sempre ha estat la nostra vocació, ens hem proposat de buscar aquest temps, de dedicar estones a desmelenar-nos i donar a conèixer les nostres opinions personals sobre l’actualitat i la realitat del món que ens envolta i implicar-nos en activitats culturals i creatives. Neix el col·lectiu ATabalats.

Qui som?

APPSOLUTISMESom Artistes Traçuts Aptes per esdevenir Bards del segle XXI. Ens sentim Atletes de la cultura. Som persones Lliures i Arrelades al territori. Som Tossuts, Somniadors i volem formar part de la minoria que es mou, proposa i imagina un món millor.

 

 

Què fem?

Per començar, hem participat en la campanya #cartells9N que van posar en marxa un grup d’artistes, encapçalats per Conrad Roset, amb l’objectiu de cridar a la participació en el simulacre de consulta organitzat el passat 9 de novembre. Aviat ens trobareu a les xarxes socials.

Acabem de començar però tenim vocació de fer-nos sentir, deixar petjada i, sobretot, de passar-ho molt bé. Esperem poder trobar el temps!!! 🙂

Un pensament sobre “Estem ATabalats!

  1. Retroenllaç: Art i país a la Meridiana | atcomunicacio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s