Ens estem rentant la cara virtual!

La tecnologia, el disseny, la imatge,…. Vivim temps de canvis ràpids, de renovacions constants. El que avui és una novetat a internet, en no res ja ha passat de moda, i ha estat superat per una nova app, disseny, imatge més avançada, etc.

I seguint el signe dels temps, a AT Comunicació hem decidit arxivar el que va ser el nostre primer espai web per obrir-ne un de nou. Aquest, l’estem “vestint” amb el més avançat en comunicació a través de la xarxa.

Àlex, Jordi, Lluís i Pep en plena feina

Àlex, Jordi, Lluís i Pep en plena feina

En aquest blog trobareu tota la informació sobre nosaltres. Què fem, les nostres idees, propostes i també inquietuts. I ho fem, intentant posar en valor qui som. Som gent enamorada del disseny, de la forma que realça el contingut, el bon contingut. Per això, la filosofia que ens mou està resumida en una frase. Per nosaltres, el disseny és l’art de fer la vida més fàcil a la gent. Perquè fa que una bona idea, un bon producte entri pels ulls, s’entengui a la primera, comuniqui el missatge que vol transmetre.

El disseny és la nostra vida, com també ho és la cerca constant d’eines que ens permetin millorar, solucionar problemes, ajudar, oferir experiències que valen la pena. Per això som desenvolupadors oficials d’Apple i tenim llicència DPS d’Adobe.

La comunicació, la publicitat, el branding, la imatge corporativa a través de video, foto i el disseny gràfic són el nostre camp d’acció. A més, som una empresa amb compromís social corporatiu. Col·laborem de manera habitual amb el Banc dels aliments donant un cop de mà en diverses de les seves campanyes.

És de tots aquests temes que volem conversar amb vosaltres a través del nostre blog. Ens hem apuntat al món 2.0 i volem compartir i intercanviar amb tots vosaltres, punts de vista, idees i opinions. Ens agradaria que ens féssiu confiança.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s